Backgammon vägleder direktanslutet

Backgammon är en underbar lek för alla åldrar som kräver lite försök. Allt som du behöver för att börja att leka Backgammon, är den enklaste “en för utrustning†stiga ombord, och två tärnar och att läsa denna artikel. Här skulle jag går till och med grundreglerna av Backgammon, och jag skulle tillfogar också några personliga spetsar, att I-funderare kunde gynna dig, novispayeren, i hans första steg in mot att vara en yrkesmässig Backgammonspelare.

I som börjades först att leka Backgammon var jag, endast åtta gammala år, tyckte om jag att leka med min farsa för timmar på söndagar och semester tid. Vi farstubron för uppsättningen framtill från middag till tidig sorttimmarna av aftonen och den lekte kassalådan min mom kallade oss in för matställe. Allt jag vet att jag varar skyldig till min farsa. Denna artikel är hängiven för honom.

A om Backgammonhistoria är lite nödvändigt, innan det får, besegrar till härskar. Någon lek har en stor historia bak den, och det är viktigt att veta, också, med att veta historien av Backgammon som du skulle fynd det som mycket var lättare att starta konversationer över en Backgammonlek.

Mer är riktigt, om du leker i on-line Backgammonplatser, var ett litet samtal välkomnas alltid. Uppehället som, även om Backgammon är en lek av hasardspelare det, har i åtanke en social sida till den som väl. Det tros att Backgammon visades först i Mesopotamia område, var i dag det finns Irak, Iran och Syrien.

Däri stiger ombord fann områdesarkeologer att likna till backgammonen stiger ombord oss vet i dag. Stiger ombord gjordes ut ur trä, tärnar från ben, krukmakeri eller ben. Då min farsa berättade först mig, använde de ben jag inte kunde tro det, tills han visade mig att fotograferar av dessa forntida tärnar från en encyklopedi från town'sens arkiv.

 
Close