Backgammon Online gids

Backgammon is een prachtig spel voor alle leeftijden dat kleine inspanningen vereist. Allen u moet beginnen met speel Backgammon is het eenvoudigste materiaal - de raad en twee dobbelen en om dit artikel te lezen. Hier zou ik door de basisregels van Backgammon gaan en ik zou ook sommige persoonlijke uiteinden toevoegen die ik denk aan u, de novice betaler, in zijn eerste stappen naar het zijn konden ten goede komen een professionele Backgammon speler.

I eerste begonnen met het spelen Backgammon was ik slechts acht jaar oud, genoot van ik speel met mijn papa voor uren op Zondagen en de tijd van de vakantie. Wij plaatsten in de voorportiek van middag aan de vroege uren van de avond en speelden tot mijn mom erbij haalden ons voor diner. Alles weet ik ik aan mijn papa verschuldigd ben. Dit artikel wordt gewijd voor hem.

Een weinig ongeveer Backgammon is de geschiedenis nodig alvorens neer aan de regels te worden. Om het even welk spel heeft een grote geschiedenis achter het en het is belangrijk om, ook, met het kennen van de geschiedenis van Backgammon te kennen u het veel gemakkelijker zou vinden om gesprekken over een Backgammon spel te beginnen.

Meer is waar als u in online Backgammon plaatsen speelt, waar een kleine bespreking altijd met wordt ingestemd. Houd in mening dat hoewel Backgammon een spel van gokkers is het een sociale kant eveneens aan het heeft. Men gelooft dat Backgammon eerst op het gebied van Mesopotamiƫ leek, waar vandaag er Irak, Iran en Syriƫ zijn.

In dat gebiedsarcheologen gevonden raad die aan de Backgammon raad lijken op die wij vandaag het hebben geweten. De raad werd gemaakt uit hout, dobbelt van been, aardewerk of beenderen. Toen mijn papa me eerst vertelde gebruikten zij beenderen ik niet het kon geloven tot hij me foto's van deze oud dobbelt van een encyclopedie van de bibliotheek van de stad toonde.

 
Close