Σε απευθείας σύνδεση οδηγός ταβλιών

Το τάβλι είναι ένα θαυμάσιο παιχνίδι για πολύ καιρό όλες που απαιτεί τις μικρές προσπάθειες. Όλος που χρειάζεστε προκειμένου να αρχίσετε το τάβλι είναι ο απλούστερος εξοπλισμός ⠀ “ ο πίνακας και δύο χωρίζουν σε τετράγωνα και για να διαβάσουν αυτό το άρθρο. Εδώ θα περνούσα από τους βασικούς κανόνες του ταβλιού και θα πρόσθετα επίσης μερικές προσωπικές άκρες που σκέφτομαι θα μπορούσαν να σας ωφελήσουν, ο πληρωτής αρχαρίων, στις πρώτες φάσεις του προς την ύπαρξη επαγγελματικός φορέας ταβλιών.

Ι πρώτο αρχισμένο τάβλι παιχνιδιού ήμουν μόνο οκτώ ετών, απόλαυσα με τον μπαμπά μου για τις ώρες στις Κυριακές και το χρόνο των διακοπών. Θέσαμε στο μπροστινό μέρος από το μεσημέρι των στις αρχές ωρών του βραδιού και παίξαμε μέχρι το mom μου μας απαιτήσαμε μέσα το γεύμα. Όλα ξέρω ότι οφείλω στον μπαμπά μου. Αυτό το άρθρο αφιερώνεται για τον.

Λίγο περίπου η ιστορία ταβλιών απαιτείται πριν από να κατεβεί στους κανόνες. Οποιοδήποτε παιχνίδι έχει μια μεγάλη ιστορία πίσω από το και είναι σημαντικό να ξέρει, επίσης, με τη γνώση της ιστορίας του ταβλιού που θα το βρίσκατε πολύ ευκολότερο να αρχίσετε τις συνομιλίες πέρα από ένα παιχνίδι ταβλιών.

Περισσότερος είναι αληθινός εάν παίζετε στις σε απευθείας σύνδεση περιοχές ταβλιών, όπου μια μικρή συζήτηση χαιρετίζεται πάντα. Λάβετε υπόψη ότι αν και το τάβλι είναι ένα παιχνίδι των παικτών έχει μια κοινωνική πλευρά σε το επίσης. Θεωρείται ότι το τάβλι εμφανίστηκε αρχικά στην περιοχή της Μεσοποταμίας, όπου σήμερα υπάρχει Ιράκ, Ιράν και Συρία.

Στους αρχαιολόγοι πίνακες εκείνης της περιοχής που μοιάζουν με στους πίνακες ταβλιών ξέρουμε σήμερα. Οι πίνακες έγιναν από το ξύλο, χωρίζει σε τετράγωνα από το κόκκαλο, την αγγειοπλαστική ή τα κόκκαλα. Όταν ο μπαμπάς μου με είπε αρχικά χρησιμοποίησαν τα κόκκαλα που δεν θα μπορούσα να το πιστεψω έως ότου μου παρουσίασε φωτογραφίες αυτού του αρχαίου χωρίζει σε τετράγωνα από μια εγκυκλοπαίδεια από την πόλης βιβλιοθήκη.

 
Close